Prefiksi Telefon 33

Vlora | Shqipëria

është një qytet bregdetar në jugperëndim të Shqipërisë. Vlora është qyteti i dytë më i madh portual pas Durrësit, me një popullsi afërsisht 200,000 (2013). Ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë, në Detin Adriatik dhe është qendra e Rrethit të Vlorës dhe të Qa..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Vlora
Lagjet:Ali Demi, Komuna e Parisit, Lagja 30 Vjetori, Laprakë, Selitë
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 7.01.MD

Të dhëna biznesi për 33

Biznese në 33  - Vlora

industri në 33 - Vlora
4.5 
Rr. Kosova, Vlorë 00355, Albania · Vlora
5.0 
Vlorë, Albania · Vlora
3.5 
Rruga Pishave, Vlorë 9400, Albania · Vlora
Shiko më tepër industri në 33