Prefiksi Telefon 35

Lushnja | Shqipëria

-Lushnja është një qytet në Shqipërinë qendrore. Ajo ka 58.200 banorë (2005) dhe është kryeqendra e rrethit së Lushnjës. Qyteti i Lushnjes shtrihet ne lindje te fushes se Myzeqese, buze kodrave te Darsise. Territori i tij ze nje siperfaqe prej 37 km². Bashkia..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Lushnja
Lagjet:Ali Demi, Kodër-Kamëz, Kombinat, Lagja 30 Vjetori, Laprakë, Sauk, Selitë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.17.PD
Prefikset Telefon të lidhura:312313323334342

Të dhëna biznesi për 35

Biznese në 35  - Lushnja