Prefiksi Telefon 34

Fieri | Shqipëria

është një qytet në Shqipërinë e jugut rrethit të Fierit. Përsa i përket qytetit të Fierit popullsia e tij pas viteve '90 të shekullit të XX numëronte 40 000 banorë, kurse në ditët e sotme, si rezultat i dyndjes së popullsisë nga rrethi i Mallakastrës dhe ng..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Fieri
Lagjet:Ali Demi, Kodër-Kamëz, Komuna e Parisit, Lagja 30 Vjetori, Laprakë, Selitë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.18.PD
Prefikset Telefon të lidhura:311313323334235

Të dhëna biznesi për 34

Biznese në 34  - Fieri