312 Prefiksi Telefon

Çorovoda | Shqipëria

Çorovoda është qytet në Shqipëri, qendra administrative e Bashkisë së Çorovodës dhe Rrethit të Skraparit.   ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Çorovoda
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 12:59 m.d.
Prefikset Telefon të lidhura:31131332333435