Prefiksi Telefon 313

Ballshi | Shqipëria

Ballshi është qytet në Shqipëri. Ndodhet në Rrethin e Mallakastrës dhe është kryeqendra e saj. Ballshi ka një popullsi prej reth 43 000 banorë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Ballshi
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 7.01.MD

Të dhëna biznesi për 313

Biznese në 313  - Ballshi

Komuniteti & Qeveria në 313 - Ballshi
5.0  · Hapni Tani
Ballsh, Albania · Ballshi
4.0 
Rruga Mehmet Shehu, Ballsh, Albania · Ballshi
5.0 
Ballsh, Albania · Ballshi
Shiko më tepër Komuniteti & Qeveria në 313