Prefiksi Telefon 32

Berati | Shqipëria

Berati është qytet me rreth 65.000 banorë dhe njëra nga dy bashkitë e Rrethit të Beratit që bën pjesë në Qarkun e Beratit. Trojet e Beratit, sipas arkeologëve kanë qenë të banuara nga njerëz të civilizuar që nga shekulli VII para erës sonë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Berati
Lagjet:Gorica, Komuna e Parisit, Lagja 30 Vjetori, Laprakë, Mangalem, Selitë
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 7.09.MD

Të dhëna biznesi për 32

Biznese në 32  - Berati

Hotele & Udhëtime në 32 - Berati
4.5 
Berat, Albania · Berati
4.5 
Rruga Dr. Lluka, Berat, Albania · Berati
4.5  · Hapni Tani
Rruga Kristaq Tutulani, Nd.36/1, Berat 5001, Albania · Berati
Shiko më tepër Hotele & Udhëtime në 32