44 Prefiksi Telefon

Kievi | Ukraina

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kievi
Lagjet:Darnyts'kyi district, Desnyans'kyi district, Dniprovs'kyi district, Holosiivs'kyi district, Obolons'kyi district, Pechers'kyi district, Podil's'kyi district, Shevchenkivs'kyi district, Solom'yans'kyi district, Svyatoshinskiy Rayon, Svyatoshyns'kyi District
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Lindore
Ora lokale:e mërkurë 8:43 m.d.
Prefikset Telefon të lidhura:446044614462446344644465

Të dhëna biznesi për 44

Biznese në 44  - Kievi