881 Prefiksi Telefon

Libohova | Shqipëria

Qyteti i Libohovës, me rreth 3,200 banorë, ndodhet ne juglindje te Gjirokastrës rreth 11 km ne rrugë ajrore dhe 17 km ne rrugë automobilistike, i shtrirë ne këmbët e malit Bureto. Sipërfaqja e Libohovës është mbi 260 ha. Lartësia e qytetit varion nga 320-800 m..  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Libohova
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:e mërkurë 8:20 m.d.
Prefikset Telefon të lidhura:82838485861885

Të dhëna biznesi për 881