814 Prefiksi Telefon

Tepelena | Shqipëria

Tepelena është qytet dhe kryeqendër e rrethit me të njëjtin emër në jug të Shqipërisë dhe ka nje sipërfaqe prej 817 km². Tepelena ka një popullsi rreth 55 mije banorë (2005) e cila jeton në dy qytetet Tepelenë e Memaliaj dhe në fshat, në tetë komuna me 35 mijë..  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tepelena
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:e diel 1:06 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:8118128138158283