813 Prefiksi Telefon

Përmeti | Shqipëria

Përmeti është qytet në juglindje të Shqipërisë dhe qendër e njësisë administrative me të njëjtin emër Rrethi i Përmetit.  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Përmeti
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:e mërkurë 8:49 m.d.
Prefikset Telefon të lidhura:8118128148158283