577 Prefiksi Telefon

Rrogozhina | Shqipëria

Rrogozhina është një vendbanim në qendër të Shqipërisë. Ajo ndodhet afërsisht 49 km larg Durrësit dhe 80 km larg Tiranës. kete qytet ka shume mundesi zhvillimi i jetes ekonomike dhe asaj sociale, duke qene nje udhekryq dhe nje ure lidhese per gjithe qytetet e..  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Rrogozhina
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 12:11 m.d.
Prefikset Telefon të lidhura:535455571572573