571 Prefiksi Telefon

Shijaku | Shqipëria

Shijaku është qytet në Rrethin e Durrësit dhe kryeqendra e Bashkisë Shijak në Shqipëri.   ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Shijaku
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:e enjte 4:33 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:535455572573577