Prefiksi Telefon 55

Kavaja | Shqipëria

Kavaja është qytet në Shqipërinë e mesme dhe ndodhet 20 km në jugperëndim të Tiranës. Qyteti ka rreth 29 500 banorë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kavaja
Lagjet:Ali Demi, Selitë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.29.PD
Prefikset Telefon të lidhura:513514525354554

Të dhëna biznesi për 55

Biznese në 55  - Kavaja