Prefiksi Telefon 554

Kavaja | Shqipëria

Kavaja është qytet në Shqipërinë e mesme dhe ndodhet 20 km në jugperëndim të Tiranës. Qyteti ka rreth 29 500 banorë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kavaja
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 11.54.MD
Prefikset Telefon të lidhura:51452535454555