Prefiksi Telefon 54

Elbasani | Shqipëria

Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëkohësisht qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. i Elbasanit ndodhet në Shqipërinë e Mesme. Ai shtrihet në fushën e Elbasanit, në krahun e djathtë të rrjedhjes së mesme të lumit Shkumbin, i rrethuar në lindje n..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Elbasani
Lagjet:Sauk, Selitë
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 8.14.MD

Të dhëna biznesi për 54

Biznese në 54  - Elbasani

Hotele & Udhëtime në 54 - Elbasani
4.5 
Rruga Kadri Hoxha, Elbasan, Albania · Elbasani
5.0  · Hapni Tani
11 Nentori, Lagjja Beqir Dardha, Elbasan, Albania · Elbasani
Shiko më tepër Hotele & Udhëtime në 54