Prefiksi Telefon 545

Elbasani | Shqipëria

Elbasani është qytet në Shqipëri dhe njëkohësisht qendër e qarkut dhe rrethit me të njëjtin emër. i Elbasanit ndodhet në Shqipërinë e Mesme. Ai shtrihet në fushën e Elbasanit, në krahun e djathtë të rrjedhjes së mesme të lumit Shkumbin, i rrethuar në lindje n..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Elbasani
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.26.PD
Prefikset Telefon të lidhura:51251352535455