Prefiksi Telefon 52

Durrësi | Shqipëria

Durrësi është qyteti i dytë më i madh në Shqipëri. Qyteti ka mbi 200,000 banorë dhe njëkohësisht është qendra e prefekturës dhe qarkut të Durrësit. Është një nga qytetet më të lashtë dhe më të rëndësishëm ekonomikë të Shqipërisë. Durrësi është i vendosur në br..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Durrësi
Lagjet:Kombinat, Selitë
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 8.18.MD

Të dhëna biznesi për 52

Biznese në 52  - Durrësi

Arsim në 52 - Durrësi
4.0 
14, 2001, Rruga Currila, Durrës, Albania · Durrësi
4.5 
2000, Durrës 2000, Albania · Durrësi
3.5 
Rruga Ahmet Ramzoti, Durrës, Albania · Durrësi
Shiko më tepër Arsim në 52