Prefiksi Telefon 512

Peqini | Shqipëria

Peqini është qytet në Shqipëri me rreth 7 200 banorë, vendosur midis Elbasanit dhe Rrogozhines buzë lumit të     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Peqini
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.01.PD
Prefikset Telefon të lidhura:511513514525354

Të dhëna biznesi për 512