Prefiksi Telefon 4

Tirana | Shqipëria

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Lagjet:Ali Demi, Blloku, Kombinat, Komuna e Parisit, Laprakë, Sauk, Selitë
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 8.04.MD

Të dhëna biznesi për 4

Biznese në 4  - Tirana

Arsim në 4 - Tirana
4.5 
Sheshi Nënë Tereza, Tiranë 1000, Albania · Tirana
4.5  · Hapni Tani
Autostrada Tiranë-Rinas, km. 12, 1000, Albania · Tirana
4.0 
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Albania · Tirana
Shiko më tepër Arsim në 4