371 Prefiksi Telefon

Divjaka | Shqipëria

Divjaka është një qytet në Shqipërinë e Mesme që ndodhet pes km larg Detit Adriatik dhe në veri-lindje të Lagunës së Karavastës me rreth 7 282 banorë.   ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Divjaka
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 12:56 m.d.
Prefikset Telefon të lidhura:32333434235361