287 Prefiksi Telefon

Klosi | Shqipëria

Klosi është një qytet në Shqipëri, qendër i Bashkisë Klos. Pranë qytetit të Klosit kalon lumi i Matit. Klosi ndodhet midis dy qyteteve ai i Burrelit dhe i Bulqizës.   ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Klosi
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 11:08 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:2224242261271284