Prefiksi Telefon 24

Kukësi | Shqipëria

Kukësi është qytet në Shqipërinë verilindore, i shtrire në koordinatat 42,09° V, 20,43° L. Është qendra e Qarkut Kukës. Shtrihet në rrëzë të Malit të Gjallicës dhe në breg të Liqenit të Fierzës, në Rrafshen e Lumës. Motoja e qytetit është “Qyteti i mikpritjes ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kukësi
Lagjet:Ali Demi, Komuna e Parisit, Lagjia 29 Nentori, Laprakë, Selitë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 11.54.MD
Prefikset Telefon të lidhura:21521621721822242

Të dhëna biznesi për 24

Biznese në 24  - Kukësi