Prefiksi Telefon 242

Kukësi | Shqipëria

Kukësi është qytet në Shqipërinë verilindore, i shtrire në koordinatat 42,09° V, 20,43° L. Është qendra e Qarkut Kukës. Shtrihet në rrëzë të Malit të Gjallicës dhe në breg të Liqenit të Fierzës, në Rrafshen e Lumës. Motoja e qytetit është “Qyteti i mikpritjes ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kukësi
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.18.PD
Prefikset Telefon të lidhura:2162172182192224