Prefiksi Telefon 22

Shkodra | Shqipëria

, vendasit e së cilës quhen "shkodranë", është qytet në Shqipërinë veriperëndimore, i themeluar rreth shekujve V-IV p.e.s. Qyteti sot ka rreth 115 000 banorë, është kryeqendra e rrethit dhe qarkut me të njëtin emër.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Shkodra
Lagjet:Besëlidhja, Gjuhadol, Komuna e Parisit, Lagjia 29 Nentori, Laprakë, Loni Dhamo, Selitë, Skënder Libohova
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 7.11.MD

Të dhëna biznesi për 22

Biznese në 22  - Shkodra

industri në 22 - Shkodra
5.0 
Rruga At Donat Kurti, Shkoder, Albania · Shkodra
+355 22 808 811
Rruga Marin Bicikemi, Shkodër, Albania · Shkodra
5.0  · Hapni Tani
Rruga Kastriot Muço, Fier, Albania · Fieri
Shiko më tepër industri në 22