Prefiksi Telefon 218

Peshkopia | Shqipëria

Peshkopia është një qytet në verilindjen e Shqipërisë. Peshkopia është kryeqendra e Rrethit te Dibrës dhe Qarkut i Dibrës. Bashkia e Peshkopisë ndodhet në brigjet e lumit Drin.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Peshkopia
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Wednesday 8.13.MD

Të dhëna biznesi për 218

Biznese në 218  - Peshkopia

Hotele & Udhëtime në 218 - Peshkopia
4.5 
Peshkopi, Albania · Peshkopia
5.0 
Rruga Safet Zhulali, Peshkopi, Albania · Peshkopia
3.0  · Hapni Tani
Peshkopi Blvd, Peshkopi, Albania · Peshkopia
Shiko më tepër Hotele & Udhëtime në 218