Prefiksi Telefon 217

Burreli | Shqipëria

është qendra administrative e rrethit të Matit njëkohësisht bashki dhe qyteti më i rëndësishëm i këtij rrethi. Qyteti është i vendosur në krahun e djathtë të lumit Mat në një taracë lumore të rrafshët dhe me një sipërfaqe të konsiderueshme që shkon deri në z..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Burreli
Lagjet:Selitë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 12.18.PD
Prefikset Telefon të lidhura:211212213214215216

Të dhëna biznesi për 217