214 Prefiksi Telefon

Kruma | Shqipëria

Kruma është vendbanim me rreth 10 mijë banorë, ndodhet në veri-lindje të Shqipërisë dhe 10 km afër kufisë me Kosovën. Por Kruma është edhe kryeqendra e rrethit së Hasit.   ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kruma
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 11:39 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:211212213215216217