213 Prefiksi Telefon

Bajram Curri (qytet) | Shqipëria

Bajram Curri është territor në veri të Shqipërisë. Ai bën pjesë në Rrethin e Tropojës. Si njësi administrative ajo përfshihet në qarkun e Kukësit.Qyteti i Bajram Currit është qëndra më e rëndësishme administrative dhe funksionale e rrethit te Tropojës. Qyteti ..  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Bajram Curri (qytet)
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 10:43 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:211212214215216217

Biznese në 213  - Bajram Curri (qytet)