211 Prefiksi Telefon

Kopliku | Shqipëria

Kopliku është qyteti më verior i Shqipërisë pranë kufirit me Malin e Zi në piken doganore të Hanit të Hotit dhe është kryqendra e rrethit të Malësisë së Madhe.   ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti primar:Kopliku
Qytetet përkatëse:Bajza
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:e hënë 10:40 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:212213214215216217