3 Prefiksi Telefon

Kuala Lumpur | Malajzia

Kuala Lumpur është kryeqyteti i Malajzisë. Lumpur (e shqiptuar /ˈkwɑːləlʊmˈpʊər/, Malay /kwɑlɑlʊmpʊ/ dhe nga vendasit /kwɑləlʊmpɔ/ ose /kɔlɔmpɔ/), është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Malajzisë. Vetë qyteti, i cili përfshin një sipërfaqe prej 244 km2, ka n..  ︎  Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti primar:Kuala Lumpur
Qytetet përkatëse:Klang |  Shah Alam  | Më shumë
Lagjet:Bukit Bintang
Zona e orës:Ora e Malajzisë
Ora lokale:e mërkurë 8:10 p.d.
Prefikset Telefon të lidhura:330331332333336338

Të dhëna biznesi për 3